NHL: Sekera si v Edmontone vybral dres s číslom dva

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 15:55 • 2 min
NHL: Sekera si v Edmontone vybral dres s číslom dva

EDMONTON - Slovenský hokejista Andrej Sekera bude nosiť v Edmontone Oilers dres s číslom dva.

slovakia

left justify in out

S týmto číslom ešte v NHL nehral. V Buffale mal číslo 44, v Caroline štvorku a naposledy v Los Angeles Kings sedmičku. Web Oilers zároveň informoval, že Griffin Reinhart si vybral osmičku a Eric Gryba 62, brankár Cam Talbot 33 a Mark Letestu 55.

 

Sekera sa po vypršaní kontraktu s Los Angeles dohodol 1. júla ako nechránený hráč s Oilers. Dvadsaťdeväťročný rodák z Bojníc podpísal lukratívny kontrakt na šesť rokov, počas tejto doby zarobí 33 miliónov dolárov. "Zo všetkých ponúk bola práve tá od Edmontonu najlepšia. Po všetkých stránkach, nielen finančnej, ale aj hokejovej. Svoje zohralo aj to, že na súpiske majú ‘olejári‘ viacero výborných hokejistov a po príchode generálneho manažéra Petra Chiarelliho budú chcieť poskočiť v tabuľke NHL vyššie. Mal som na stole niekoľko iných ponúk, ale rozhodol som sa podpísať kontrakt práve s Oilers. Dúfam, že ma čaká šesť krásnych rokov," povedal po podpise zmluvy podľa HockeySlovakia.sk Andrej Sekera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies