Vitajte v kolekcii ODVAHA!

NETKY.SK • 16 November 2022, 10:14 • 2 min
Vitajte v kolekcii ODVAHA!

BRATISLAVA - Len pred niekoľkými dňami predviedla najnovšiu módnu kolekciu uznávaná módna návrhárka Lýdia Eckhardt. Na mólo si tentoraz prizvala aj niektoré zo svojich dlhoročných zákazníčiek.

slovakia

left justify in out

Lýdia Eckhardt je absolútnou ikonou módnej tvorby. Krátko po módnej prehliadke, ktorá sa uskutočnila v bratislavskom hoteli Double Tree by Hilton sa exkluzívne pre čitateľov Netiek takto vyznala:

 

,,Prečo odvaha? Lebo klientky, ktoré som presvedčila, aby išli na mólo tú odvahu veru mali.
Veľmi dobre si spomínam na moju premiéru, keď som JA prvý krát v živote  išla po móle – v rámci záverečného defilé.....To mólo bolo také nekonečné, vlastne ani neviem aké bolo..... prešla som totiž po ňom v režime „samopilot“ a javilo sa mi to horšie ako výstup na Gerlachovský štít.
Nechcela som im spôsobiť pohromu, ale vzdať vďaku, za to, že s láskou nosia naše modely....lebo ONY sú pre mňa inšpirácia, ony sú moje modelky. A každá modelka by mala zažiť aj prehliadkové mólo....Tak ešte raz ďakujem milé klientky, že ste nám predviedli naše „výtvory“, ktoré vás už sprevádzajú v reálnom živote."

 

Už teraz sa tešíme na niektorú z ďalších módnych prehliadok, ktoré v Bratislave usporadúva vždy dva krát do roka. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies