NHL: Pacioretty sa zranil, Montrealu bude chýbať až 12 týždňov

NETKY.SK • 11 Júl 2015, 13:32 • 2 min
NHL: Pacioretty sa zranil, Montrealu bude chýbať až 12 týždňov

MONTREAL - Hokejistu Montrealu Canadiens Maxa Paciorettyho trápi zranenie kolena, pre ktoré vynechá veľkú časť prípravy pred novou sezónou zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Uviedla to agentúra AP.

 

Vedenie klubu v piatok potvrdilo, že 26-ročný útočník bude na zotavenie potrebovať 12 týždňov a nebude k dispozícii počas tréningového kempu. Montreal odohrá prvý zápas nového ročníka profiligy 7. októbra proti Torontu.

 

Pacioretty si privodil zranenie počas štvrtkového tréningu mimo ľadu, jeho zamestnávateľ však neinformoval o podrobnostiach zdravotných ťažkostí. Známe je len to, že nebude musieť podstúpiť operáciu.

 

Opora Montrealu zaznamenala v minulej sezóne 37 gólov a celkovo nazbierala 67 bodov, čím si vytvorila svoje osobné maximu. V play off nastúpil Pacioretty na ďalších 11 duelov, v ktorých si vylepšil štatistky ešte o päť gólov a dve asistencie. Už druhú sezónu po sebe tak ukončil s minimálne 35 gólmi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies