Monika Bagárová sa už pekne zagulaťuje, v MMA bude ďalší ocko

NETKY.SK • 9 Január 2020, 11:06 • 2 min
Monika Bagárová sa už pekne zagulaťuje, v MMA bude ďalší ocko

Tehotná Monika Bagárová ukázala bruško. Speváčka je vo štvrtom mesiaci a s rastúcim bruškom sa pochválila nielen svojej sestre Natálke, ale aj kamarátke, speváčke Markéte Konvičkovej. S oboma Monika naspievala duet.

slovakia

left justify in out

"Mám taký pocit, že to bude divoké bábätko. Po kom asi? Po oteckovi," napísala Monika k fotke, kde jej Natálka aj Markéta siahajú na tehotenské bruško.

 

 

Monika čaká bábätko so svojím partnerom, zápasníkom MMA Makhmud Muradovom. O tom, že očakávajú prírastok do rodiny sa pár zveril na 1. sviatok vianočný, kedy pridal fotografiu ultrazvukovej snímky.

 

"10 rokov ste tu so mnou, ste súčasťou môjho života a ja si vašej priazne neuveriteľne vážim. Preto som sa nesmierne tešila, až sa s vami budem moc podeliť o to najkrajšie v mojom živote. Budem mama," napísala k fotke, kde je s priateľom u stromčeku a v ruke drží fotku z ultrazvuku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies