NHL: Malkin pravdepodobne vynechá Zápas hviezd

NETKY.SK • 22 Január 2015, 11:43 • 2 min
NHL: Malkin pravdepodobne vynechá Zápas hviezd

PITTSBURGH - Ruský hokejista Jevgenij Malkin z Pittsburghu Penguins pravdepodobne vynechá pre zranenie víkendový Zápas hviezd v Columbuse.

slovakia

left justify in out

Center sa zranil v utorok v súboji s Philadelphiou, v závere tretej tretiny odišiel do šatne a už sa nevrátil. V stredu to skúšal na rozkorčuľovaní pred súbojom s Chicagom, následne však trénerovi oznámil, že nemôže hrať. Informácie o zdravotnom stave Malkina zatiaľ nie sú k dispozícii.

 

Bývalý držiteľ Art Ross Trophy a Hartovej trofeje je momentálne štvrtý v tabuľke produktivity súťaže, na jeho konte je 51 bodov za 19 gólov a 32 asistencií. 

 

Penguins trápia zdravotné problémy kľúčových hráčov. Podľa TSN bol v stredu na vyšetreniach Kris Letang. Obranca má pravdepodobne po zákroku Zaca Rinalda z Philadelphie otras mozgu. Pre 27-ročného zadáka to nie je nič nové. Letang v doterajšej sezóne nazbieral 32 bodov (9+23). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies