John Malkovich sa predstaví v Českej republike

NETKY.SK • 23 December 2021, 08:39 • 2 min
John Malkovich sa predstaví v Českej republike

PRAHA - Americký herec vystúpi v júli budúceho roka v českom meste Kroměříž v divadelnej hre Hudobný kritik (The Music Critic). Hrať budú pod holým nebom v Podzámockej záhrade, uviedol riaditeľ Správy Arcibiskupského zámku a záhrad v Kroměříži Jiří Uhlíř. Informoval o tom Český rozhlas.

slovakia

left justify in out

Podujatie bude podľa Uhlířa jedným z vrcholov budúcej kultúrnej sezóny na Kroměřížskom zámku. Avizované divadelné predstavenie, v ktorom 68-ročný John Malkovich stvárňuje zatrpknutého hudobného kritika, sa uskutoční 26. júla. Divadelnú hru uvedú v pôvodnom znení, čiže v anglickom jazyku. Do češtiny ju budú tlmočiť prostredníctvom titulkovacieho zariadenia.

 

img

 

Malkovich už navštívil aj Slovensko. Stalo sa tak v auguste 2018 na Festivale Viva Musica! v Bratislave. Umelec sa tam predstavil v sprievode orchestra s projektom Rozprava o slepcoch (Report On the Blind). Vystúpenie sa uskutočnilo v Starej tržnici.

 

Malkovich je uznávaným hercom, režisérom, divadelným výtvarníkom a producentom. Hral vo vyše 70 filmoch a je držiteľom niekoľkých významných cien. Dvakrát ho nominovali na Oscara.

 

Prečítajte si tiež: Vianočný hit Mariah Carey dosiahol nový rekord




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies