NHL: Jurčo zatiaľ za Chicago nebodoval, zvyká si na nové prostredie

NETKY.SK • 8 Marec 2017, 15:54 • 2 min
NHL: Jurčo zatiaľ za Chicago nebodoval, zvyká si na nové prostredie

CHICAGO - Slovenský hokejový útočník Tomáš Jurčo sa po prestupe z Detroitu v zámorskej NHL pomaly udomácňuje v Chicagu. Okrem nového prostredia sa musí adaptovať aj na rozdielny herný štýl a tam môžno hľadať dôvod, prečo zatiaľ v novom tíme nebodoval.

slovakia

left justify in out

"Všetko okolo mňa je výborné.Tím má zatiaľ dobrú sezónu a ďalšiu veľkú šancu získať Stanleyho pohár. Preto je pre mňa príchod sem veľká vec. Stále si len zvykám na všetko okolo. Páči sa mi tu, no potrebujem čas," cituje 24-ročného Košičana Tomáša Jurča portál slovaknhl.sk s odvolaním sa na CSN. 

 

"Myslím si, že mi nejaký čas potrvá, kým si zvyknem a začnem hrať skutočne dobre. V prvých zápasoch som si len hľadal svoje miesto, som však vďačný za túto príležitosť. Snažím sa v klube ukázať, že keď si zvyknem, tak budem pre tím platným hráčom," pokračoval. 


Za Chicago zatiaľ Jurčo odohral štyri zápasy, celkovo má v tejto sezóne na svojom konte 20 duelov NHL. V kariére celkovo nazbieral 163 štartov v základnej časti s bilanciou 15 gólov a 24 asistencií, v play-off pridal 10 stretnutí (1+1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies