NHL: Islanders zapísali Grabovského na listinu zranených

NETKY.SK • 21 Február 2015, 15:14 • 2 min
NHL: Islanders zapísali Grabovského na listinu zranených

UNIONDALE - Hokejisti New Yorku Islanders sa budú musieť v najbližších zápasoch NHL zaobísť bez útočníka Michaila Grabovského.

slovakia

left justify in out

Bieloruský reprezentant nedohral štvrtkový súboj s Nashvillom a vedenie newyorského klubu ho podľa agentúry Reuters zapísalo na listinu zranených hráčov.
      

Grabovskij utrpel v prvej tretine bližšie nešpecifikované zranenie v hornej časti tela po zákroku Erica Nystroma. Krídelník "predátorov" ho tvrdo atakoval v obrannom pásme Islanders, pričom Grabovskij si pri páde zrejme udrel hlavu o ľad. Niektoré zámorské médiá informovali, že 31-ročný bývalý hráč Montrealu, Toronta či Washingtonu utrpel otras mozgu. Zatiaľ nie je jasné, ako dlho bude "ostrovanom" chýbať.
      

Grabovskij prišiel do newyorského tímu vlani v lete ako veľká ofenzívna posila, zatiaľ však nedokázal naplniť očakávania. Spoluhráč Jaroslava Haláka a Ľubomíra Višňovského nazbieral v 51 dueloch sezóny iba 19 bodov (9+10).
      

Predstavitelia Islanders na miesto Grabovského povolali z farmy v Bridgeporte (AHL) 27-ročného krídelníka Kaela Mouillierata.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies