NHL: Halák sa rozhodol nechytať proti Blues

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 12:14 • 2 min
NHL: Halák sa rozhodol nechytať proti Blues

ST. LOUIS - Necelý mesiac po výmene mal brankár Washingtonu Capitals Jaroslav Halák čeliť strelám bývalých spoluhráčov zo St. Louis.

slovakia

left justify in out

Bratislavský rodák však požiadal trénera Adama Oatesa, aby ho nenominoval do bránky na utorňajší súboj. Šancu dostal Braden Holtby a Capitals po výhre 4:1 stále živia nádej na play-off.

 

"Stále je to príliš čerstvé. Chytal som v St. Louis štyri roky, poznám tu všetkých," povedal pre Washington Post Halák. Odchovanec Ružinova už bol v podobnej situácii po výmene z Montrealu do St. Louis a za sťahovanie sa v prvom súboji pomstil vychytaním víťazstva. Vtedy to však bolo deväť mesiacov po výmene. "Bolo to trocha iné. Nikdy nie som šťastný z výmeny. Pokúšate sa vybudovať niečo s tímom, chytať čo najlepšie a potom vás vymenia," uviedol Halák, ktorý za St. Louis odchytal v tejto sezóne 40 stretnutí s priemerom 2,23 inkasovaného gólu a 91,7 % úspešnosťou zákrokov. V jedenástich štartoch za Washington má priemer 2,53 inkasovaného gólu a 92,3 % úspešnosť. Podobne ako Halák sa zachoval aj jeho nástupca Ryan Miller a v prvom súboji proti Buffalu nechytal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies