NHL: Gudas si za zákrok na Zibanejada nezahrá 3 zápasy

NETKY.SK • 3 December 2015, 09:36 • 2 min
NHL: Gudas si za zákrok na Zibanejada nezahrá 3 zápasy

NEW YORK - Oddelenie hráčskej bezpečnosti zámorskej hokejovej NHL potrestalo obrancu Philadelphie Flyers Radka Gudasa zákazom štartu v najbližších troch zápasoch. Český hokejista inkasoval trest za zákrok na útočníka Ottawy Senators Miku Zibanejada.

slovakia

left justify in out

Incident sa udial na začiatku tretej časti. Švédsky hokejista sa po buly v útočnom pásme dostal k puku, no Gudas k nemu okamžite pristúpil, zaútočil mu rukami na hlavu a zvalil ho na ľad. Zibanejad zápas nedohral, ale podľa správ z klubu by nemalo ísť o vážne zranenie. V samotnom stretnutí rozhodcovia Gudasov zákrok nepotrestali.

 

Dvadsaťpäťročný syn bývalého česko-slovenského reprezentanta a súčasného trénera extraligových Piešťan Lea Gudasa dostal v NHL trest prvýkrát v kariére. V drese "letcov" odohral v tejto sezóne 22 zápasov s bilanciou 0+1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies