NHL: Gólman Columbusu Bobrovskij sa zranil, duel s Los Angeles nedohral

NETKY.SK • 9 December 2015, 13:21 • 2 min
NHL: Gólman Columbusu Bobrovskij sa zranil, duel s Los Angeles nedohral

COLUMBUS - Brankár Columbusu Sergej Bobrovskij nedohral utorkový domáci zápas zámorskej hokejovej NHL s Los Angeles z dôvodu neznámeho zranenia. Dvadsaťsedemročný gólman opustil klzisko v tretej tretine za stavu 2:1 pre svoje mužstvo, do konca zostávalo 5:35 min. Predviedol 33 zákrokov, nahradil ho Curtis McElhinney. Blue Jackets napokon podľahli 2:3 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Kouč Columbusu John Tortorella uviedol, že Bobrovskij sa v stredu podrobí vyšetreniam. "Dúfame, že bude v poriadku. V zápase sa až tak nesústredíte na takéto veci, stále zostávalo pomerne dosť času do konca zápasu. Bolo to trochu prekvapujúce," povedal obranca Jack Johnson.


Po slabšom štarte do sezóny priviedol Bobrovskij Columbus k deviatim víťazstvám z posledných štrnástich zápasoch, v ktorých nastúpil, inkasoval v nich priemerne 1,71 gólu a mal 94,3-percentnú úspešnosť zákrokov. Informoval portál NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies