NHL: Gáborík prispel gólom k víťazstvu nad lídrom z Washingtonu

NETKY.SK • 12 Marec 2017, 08:54 • 2 min
NHL: Gáborík prispel gólom k víťazstvu nad lídrom z Washingtonu

NEW YORK - Hokejisti Calgary pokračujú v zámorskej NHL vo výborných výkonoch. Flames v noci na nedeľu triumfovali na ľade Winnipegu Jets 3:0 a svoju víťaznú sériu natiahli už na deväť duelov. Opäť bol ich oporou brankár Brian Elliott, ktorý v druhom zápase za sebou zaznamenal čisté konto.

slovakia

left justify in out

Slovenský útočník Marián Gáborík prispel gólom k triumfe Los Angeles Kings nad lídrom súťaže z Washingtonu 4:2. Skúsený krídelník strelil prvý gól Kalifornčanov, ktorým v 16. minúte vyrovnal na 1:1. Bol to pre neho deviaty presný zásah v sezóne.

Floridské derby ovládla Tampa Bay, ktorá zdolala Panthers 3:2. V bránke Lightning dostal opäť príležitosť ruský gólman Andrej Vasilevskij, jeho slovenský kolega Peter Budaj bol pripravený v pozícii náhradníka.

Naďalej sa nedarí New Jersey. Devils padli na ľade Arizony Coyotes a po výsledku 4:5 prehrali už desiaty zápas za sebou.

Boston v sobotu večer zvíťazil na vlastnom ľade nad Philadelphiou Flyers 2:1. V drese Bruins odohral slovenský obranca Zdeno Chára takmer 27 minút a pripísal si jeden plusový bod.

NHL - výsledky:
Boston Bruins - Philadelphia Flyers 2:1, San Jose Sharks - Nashville Predators 1:3, Buffalo Sabres - Columbus Blue Jackets 5:3, Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs 2:3 pp, Colorado Avalanche - Ottawa Senators 2:4, Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2, Winnipeg Jets - Calgary Flames 0:3, Arizona Coyotes - New Jersey Devils 5:4, St. Louis Blues - New York Islanders 4:3, Vancouver Canucks - Pittsburgh Penguins 0:3, Los Angeles Kings - Washington Capitals 4:2 (Marián Gáborík za domácich 1+0)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies