NHL: Frolíka a O'Reillyho čaká arbitráž

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 15:35 • 2 min
NHL: Frolíka a O'Reillyho čaká arbitráž

WINNIPEG - Českého útočníka Michaela Frolíka a kanadského centra Ryana O'Reillyho čaká v lete arbitráž o novej zmluve v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák z Kladna má kontrakt platný len do konca júna, od 1. júla sa stane obmedzeným voľným hráčom. Ak sa obe strany, klub Winnipeg Jets a Frolík, nedohodnú na všetkých podmienkach spolupráce do neskôr určeného termínu, prípad prevezme arbitrážny sudca. Rovnaký osud postretol aj o tri roky mladšieho Ryana O'Reillyho s tímom Colorado Avalanche.

 

Michaela Frolíka vymenilo Chicago do Winnipegu koncom júna 2013 po zisku Stanleyho pohára, predtým hral aj za Floridu. Celkovo má na svojom konte 430 duelov základnej časti NHL, v play-off pridal 34 štartov. Ryan O'Reilly v profilige zatiaľ hral iba v Colorade, na jeho konte je dovedna 345 stretnutí v dlhodobej časti a 13 meraní síl vo "vyraďovačke". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies