NHL: Detroit - New Jersey 7:4, úradovala Franzenova formácia s 11 bodmi

NETKY.SK • 8 Marec 2014, 07:33 • 2 min
NHL: Detroit - New Jersey 7:4, úradovala Franzenova formácia s 11 bodmi

NEW YORK - V zámorskej NHL zvíťazili hokejisti Detroitu Red Wings nad New Jersey Devils 7:4. Slovenskí legionári v drese domácich "červených krídiel" Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo si však bilanciu kanadského bodovania nevylepšili, naopak do osobnej štatistiky si zapísali po jednom mínusovom bode.

slovakia

left justify in out

 V Detroite sa síce hosťom po góloch Patrika Eliáša, Jaromíra Jágra a Adama Henriqueho podarilo dočasne otočiť zápas na 2:3, ale rozhodujúce slovo mala domáca formácia Johana Franzena. Red Wings otočili opäť skóre ešte v druhom dejstve a potom si už svoj náskok udržali. Švéd Franzen zaznamenal v Joe Louis Arene dva góly a ďalšie dva svojim spoluhráčom pripravil. Útočná formácia vedená Franzenom spoločne s Gustavom Nyquistom (1+3) a nováčikom Davidom Legwandom (1+2), ktorého si Detroit vyžiadal v stredu z Nashvillu Predators, nazbierala dokopy 11 bodov.
      

Kanadské bodovanie sa nepodarilo vylepšiť ani slovenskému obrancovi Ľubomírovi Višňovskému, ktorého New York Islanders prehral na ľade Calgary Flames 3:4. Višňovský odohral 21:10 minút a zaznamenal jeden plusový bod. Islanders prehrali v hale Scotiabank Saddledome svoj dvanásty zápas v tejto sezóne, v ktorom viedli o dva góly.
      

Ďalší slovenský zadák Andrej Sekera vyšiel naprázdno zasa pri domácej prehre Caroliny Hurricanes s New Yorkom Rangers 2:4. Sekera strávil na ľade takmer 23 minút, ale zapísal si len dva mínusové body do "tabuľky pravdy".

NHL - výsledky:

Carolina - NY Rangers 2:4

Detroit - New Jersey 7:4

Florida - Buffalo 2:0

Calgary - NY Islanders 4:3

Anaheim - Pittsburgh 2:3 pp a sn





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies