NHL: Daňovi by mal pomôcť podľa trénera pobyt na tribúne

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 08:49 • 2 min
NHL: Daňovi by mal pomôcť podľa trénera pobyt na tribúne

COLUMBUS - Slovenský hokejista Marko Daňo musel prvýkrát od februárového povolania z farmy sledovať zápas Columbusu v NHL len z tribúny.

slovakia

left justify in out

Zo zostavy pre štvrtkový súboj proti New Yorku Islanders ho vytlačil Jared Boll, ktorý si odpykal trojzápasový dištanc. Daňo odohral 22 stretnutí v rade a mal miesto v tretej formácii. V posledných desiatich stretnutiach, v ktorých často hral spolu so Scottom Hartnellom a Alexandrom Wennbergom, strelil tri góly a pridal šesť asistencií. Vo štvrtok ho však vytlačil z tretieho útoku Jeremy Morin a Boll hral vo štvrtom.


"Páčil sa mi štýl hry Jeremyho Morina a bola to šanca skúsiť ho s Hartnellom a Wennbergom. Mladý hráč sa môže naučiť veľa sledovaním zápasu. Pre Daňa to bola šanca sadnúť si a sledovať duel. Vo štvrtok pracoval tvrdo, v piatok máme tréning a uvidíme, ako to bude vyzerať v sobotu v súboji proti Pittsburghu. Pre mňa je súčasťou procesu," uviedol pre denník Columbus Dispatch tréner Todd Richards. Columbus zdolal NY Islanders 4:3 po samostatných nájazdoch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies