NHL: Chicago stále bez Pánika zdolalo Buffalo, Chára a Sekera asistovali

NETKY.SK • 9 Január 2016, 08:01 • 2 min
NHL: Chicago stále bez Pánika zdolalo Buffalo, Chára a Sekera asistovali

NEW YORK - Úradujúci šampión hokejovej NHL Chicago Blackhawks vyhral v noci na sobotu na domácom ľade nad Buffalom 3:1 a natiahol víťaznú šnúru v zámorskej súťaži na šesť zápasov.

slovakia

left justify in out

V drese "jastrabov strelil prvý gól v kariére v profilige nováčik Phillip Danault a hneď mal prívlastok víťazný. V zostave Chicaga ešte chýbal slovenský hokejista Richard Pánik. Marián Hossa odohral za Blackhawks 18:57 minúty, vyslal na súperovu bránku štyri strely a pripísal si dva plusové body.

 

Darilo sa Bostonu, ktorý vyhral na ľade New Jersey 4:1 aj vďaka asistencii slovenského obrancu Zdena Cháru. Tá bola už jeho pätnásta v sezóne. Kapitán Bruins odohral 22:44 minút a do štatistík si zapísal aj jeden mínusový bod.

 

Edmonton viedol doma nad Tampou Bay po dvoch tretinách 2:0, keď pri druhom góle dosiahol jedenástu asistenciu v ročníku slovenský obranca Andrej Sekera. Hostia ale v tretej tretine troma gólmi súboj otočili. Sekera strávil na ľade vyše 21 minút a zapísal si aj dva mínusové body.

 

výsledky:

New Jersey - Boston 1:4 (za hostí Z. Chára 0+1)

 

 

Edmonton - Tampa Bay 2:3 (za domácich A. Sekera 0+1)

 

 

 

 

 

 

Carolina - Columbus 4:1, Colorado - Nashville 5:3

Chicago - Buffalo 3:1, Anaheim - St. Louis 4:3 pp a sn

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies