NHL: Boston vyradil Cehlárika z prvého tímu Bruins

NETKY.SK • 3 Október 2016, 12:27 • 2 min
NHL: Boston vyradil Cehlárika z prvého tímu Bruins

BOSTON - Slovenský útočník Peter Cehlárik nezačne sezónu 2016/2017 v zámorskej hokejovej NHL: Vedenie klubu Boston Bruins, s ktorým má 21-ročný krídelník zmluvu do leta 2019, totiž žilinského rodáka preradilo z kempu prvého tímu do farmárskeho mužstva Providence Bruins pôsobiaceho v AHL.

slovakia

left justify in out

Petra Cehlárika čaká premiérová sezóna za morom, doteraz pôsobil na seniorskej úrovni iba vo Švédsku - prevažne v klube Lulea HF. Účastník MS 2016 v Rusku v júni podpísal trojročnú zmluvu s Bostonom, ktorý si ho vybral v drafte nováčikov v roku 2013 v 3. kole z 90. miesta. Peter Cehlárik sa s Luleou stal víťazom Ligy majstrov 2014/2015 a v rovnakom súťažnom ročníku so slovenskou reprezentáciou do 20 rokov získal bronz na svetovom juniorskom šampionáte. Slovenský útočník nebol jediný, ktorého Bruins vyradili z prvého mužstva - spolu s ním sa porúčalo ďalších 22 hokejistov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies