Newyorčan skončil po bitke v bezvedomí, namiesto pomoci ho okoloidúci okrádali

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 20:52 • 2 min
Newyorčan skončil po bitke v bezvedomí, namiesto pomoci ho okoloidúci okrádali

NEW YORK - Newyorská polícia vo štvrtok informovala o pouličnej bitke, po ktorej okoloidúci nielenže neposkytli pomoc človeku bezvládne ležiacemu na zemi, ale ešte ho aj okrádali.

slovakia

left justify in out

Scénu, ktorá sa odohrala 18. júna na rušnej križovatke v newyorskom Bronxe, zachytila bezpečnostná kamera. K mužovi v jednu chvíľu pristúpili dvaja útočníci a jeden mu celou silou vrazil päsťou do hlavy.

 

Muž spadol na zem a upadol do bezvedomia, a po tom, čo dvaja útočníci opustili scénu, k nemu pribehlo postupne viacero ľudí. Namiesto toho, aby mu pomohli, ho však prešacovali a postupne mu ukradli mobilný telefón a ďalšie veci.

Nakoniec sa k nehybne ležiacemu mužovi ešte opäť vrátila osoba, ktorá naňho zaútočila, odfotila si jeho bezvládne telo a opäť odišla. Muža previezli do nemocnice v kritickom stave so zlomeninou lebky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies