Dopravnú nehodu za obcou Kriváň neprežil 40-ročný vodič

NETKY.SK • 20 Január 2023, 11:01 • 2 min
Dopravnú nehodu za obcou Kriváň neprežil 40-ročný vodič

DETVA - Pri piatkovej rannej dopravnej nehode za obcou Kriváň v Detvianskom okrese zomrel 40-ročný vodič. TASR to potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

slovakia

left justify in out

Pripomenula, že nehoda sa stala za kruhovým objazdom, za obcou. "Podľa doposiaľ zistených informácií mal 40-ročný vodič osobného auta z neznámych príčin prejsť s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil s kamiónom, ktorý išiel oproti," spresnila. Dodala, že vodič osobného auta utrpel pri náraze zranenia, ktorým na mieste podľahol. Hovorkyňa zdôraznila, že polícia v súčasnosti dopravnú nehodu dokumentuje. "Na mieste sú aj znalci z odboru cestnej dopravy," podotkla a doplnila, že do vyšetrovania priberú aj znalcov z odboru súdneho lekárstva. Všetky okolnosti vzniku nehody sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies