Neuveriteľné: Vodiči autobusov, ktorí prišli o prácu sa nechali ukrižovať!

NETKY.SK • 29 August 2013, 09:38 • 2 min
Neuveriteľné: Vodiči autobusov, ktorí prišli o prácu sa nechali ukrižovať!

ASUNCUÓN - Jedna žena sa dnes v Paraguaji pripojila k piatim mužom, ktorí sa na protest voči prepusteniu zo zamestnania nechali ukrižovať. Vyliezla na drevený kríž a nechala si do rúk zatĺcť klince, informovala agentúra Associated Press.

slovakia

left justify in out

Protestná akcia odborárov autobusovej spoločnosti Vanguardia, ktorá zabezpečuje dopravu v hlavnom meste, trvá už 20 dní a vedie ju vodič Juan Villalba. Povedal, že dnes sa k nemu a jeho piatim kolegom pridala zo solidárnosti jeho manželka. 

Podľa jeho slov ôsmi vodiči spoločnosti prišli o prácu po tom, ako žiadali vedenie o zaplatenie nadčasov a uhradení zdravotného a dôchodkového poistenia. Manažér spoločnosti Aufredi Paredes agentúre Associated Press povedal, že piatich z prepustených vodičov zoberú nazad, zvyšní dostanú vyplatené zákonné odstupné. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies