Neuveriteľné FOTO Aj v bratislavskom Pentagone nájdete pekné byty!

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 06:00 • 2 min
Neuveriteľné FOTO Aj v bratislavskom Pentagone nájdete pekné byty!

Panelová stavba Pentagon je síce verejnosti známa ako útočisko kriminálnikov a drogových dílerov, no v jedno- a dvojgarzónkach môžete natrafiť aj na clekom slušné bývanie.

slovakia

left justify in out

Na portáloch realitných spoločností svieti niekoľko ponúk súvisiacich s predajom nehnuteľností na povestnej Stavbárskej ulici 34 - 42 v bratislavskej Vrakuni. Už na prvý pohľad vás však môže milo  prekvapiť stav, v akom sa byty nachádzajú. Nie sú zdevastované, špinavé a nefukčné. Práve naopak! Väčšina z nich prešla kompletnou, alebo čiastočnou rekonštrukciou interiéru. Predávajú sa zväčša so zariadením a za extrémne nízku cenu. Štyridsať štvorcových metrov môžete mať k dispozícii v cenovom rozpätí od dvadsaťpäť až do štyridsať tisíc eur!

 

Za nehnuteľnosti s podobnou alebo rovnakou rozlohou v atraktívnejších častiach Bratislavy zaplatíte pritom od sedemdesiat do stodvadsaťtisíc eur. A to už je poriadny cenový rozdiel. Riziko problematických susedov je však v tomto prípade veľmi vysoké.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies