Novým ambasádorom Royal Water sa stal Tomi „Kid“ Kovács

NETKY.SK • 5 Október 2019, 11:35 • 2 min
Novým ambasádorom Royal Water sa stal Tomi „Kid“ Kovács

Voda je život, pite iba to najlepšie. Týmto mottom sa riadi majiteľ Royal Water, ktorý na Slovensko priniesol prémiovú alkalickú vodu. Členom „kráľovskej rodiny“ sa stal aj známy boxer Tomi „Kid“ Kovács.

slovakia

left justify in out

Značku Royal Water už Slovensko dobre pozná. Táto prémiová alkalická voda pochádza zo zdroja, ktorý sa nachádza v srdci Európy z jednej z oblastí s najčistejším a kvalitným pôvodom pitných vôd. Vznik ložiska sa datuje odhadom na prelome poslednej fázy druhohôr (krieda) a začiatku starších treťohôr cca 70 miliónov rokov pred n.l. Táto prémiová alkalická voda obsahuje vyvážené množstvo minerálov, málo soli a vyviera v čistote kojeneckej vody.

 

img

 

Od minulého roka je Royal Water dostupná na Slovensku, a to v štyroch prevedeniach. Majiteľ si dobre uvedomuje, že voda sa o niekoľko rokov stane vzácnejšou, ako samotné zlato. Preto sa už dnes snaží poskytovať ľudom informácie, ktorými sa väčšina z nás možno predtým ani nezaoberala. Termíny ako ionizácia vody, oxidačno redukčný potenciál vody či chemicko oxidačný index sa stali súčasťou jeho bežného života.

 

img

 

Súčasťou Royal Family je niekoľko uznávaných osobností nie len Slovenska, ale aj Českej republiky. Mená ako Attila Végh, Lucie Bíla či Aless Caparelli reprezentujú túto značku a oslovujú komunitu, ktorá dbá na svoje zdravie. Od októbra 2019 sa stal členom Royal Water aj známy športovec Tomi „Kid“ Kovács. „Tomi je špičkový športovec, tréner a človek, ktorý bezpochybne zviditeľnil našu krajine vo svete boxu.“ vyjadril sa Michal Židek, majiteľ značky. 

 

img

 

Kráľovská voda sa nestala súčasťou len jeho života, ale aj jeho rodiny. Voda je dostupná aj v Akadémii Tomiho Kida, kde pravidelne trénujú bojové športy, kondičné športy, či organizujú detské kurzy. „Ako sa hovorí, náhody neexistujú, ale náhodne sme sa stretli s majiteľom tejto značky. Mali sme veľmi príjemné stretnutie a dozvedel som sa ešte viac ( o Royal Water ) ako som si naštudoval o tejto značke. Nie je voda ako voda.“ vyjadril sa Tomi.

 

Viac o ich spolupráci sa dozviete v reportáži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona