Neudoerfler vám navrhne kanceláriu podľa vašich snov

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 12:46 • 2 min
Neudoerfler vám navrhne kanceláriu podľa vašich snov

Spoločnosť NEUDOERFLER navrhuje efektívne a ergonomické rozdelenie kancelárskych priestorov pre široké spektrum klientov. Príkladom je aj firma OMEGA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Založená bola tromi mladými podnikateľmi v roku 1991. Spoločnosť sídli v nedávno zrekonštruovanej modernej budove vo Viedni. Pri jej úprave požiadala o pomoc práve NEUDOERFLER. A výsledok? Pozitívna atmosféra sršiaca z každého kúta miestností doplnená pútavým prostredím má bezpochyby nemalý podiel na skvelých výsledkoch, ktoré sa OMEGE darí realizovať. V minulosti bola na trhu malým hráčom. Postupnými krokmi sa však vypracovala na najväčšieho IT distribútora s rakúskymi vlastníkmi a štvrtého najväčšieho poskytovateľa modernej technológie u našich juhozápadných susedov.

 

Lepšie pracovné podmienky vedú zamestnancov k vyššej spokojnosti, motivácii a lepším výkonom. Dovoľte aj vy manažérom spoločnosti NEUDOERFLER, nech vylepšia prostredie aj pre vašich ľudí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies