Nešťastie v Poľsku! Slovenka a Čech vypadli z balkóna kúpeľného hotela

NETKY.SK • 4 November 2023, 07:00 • 2 min
Nešťastie v Poľsku! Slovenka a Čech vypadli z balkóna kúpeľného hotela

VARŠAVA - Dvadsaťtriročná Slovenka spolu s dvadsaťjedenročným Čechom vypadli z balkóna na treťom poschodí kúpeľného hotela v poľskom meste Kolobrzeg (Kolobreh) na pobreží Baltského mora. Život Čecha sa lekárom v miestnej nemocnici už nepodarilo zachrániť, Slovenka podľa prokuratúry podstúpila náročnú operáciu.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo ešte v utorok predpoludním. Ich pád na betónovú plochu videl jeden zo zamestnancov sanatória, ktorý privolal záchranku.

 

Okolnosti prípadu teraz vyšetruje prokuratúra. Do sanatória Baltyk prišla dvojica v pondelok, rezerváciu mala na dve noci. Slovenka a Čech sa boli večer po príchode sami prejsť. Potom sa vrátili do apartmánu, z ktorého už nevyšli.

 

"Nezanechali list na rozlúčku a nič nenasvedčuje tomu, že to mala byť samovražda," povedal prokurátor Ryszard Gasiorowski. Podľa neho však nie sú dôkazy ani o tom, že v byte došlo k nejakej roztržke a niekto ich z balkóna vysotil.


O prípade poľské úrady informovali veľvyslanectvá Slovenska aj Česka. Do Poľska by mali prísť rodičia mŕtveho Čecha, ktorých chcú vyšetrovatelia vypočuť. Taktiež dúfajú, že čoskoro budú môcť vypočuť aj zranenú Slovenku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR / PAP, Foto: / Aktuality / AP / Czarek Sokolowski (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies