Neštandardný život: Rodina si z domu urobila ZOO, zvieratá im platia všetky účty

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 17:29 • 2 min
Neštandardný život: Rodina si z domu urobila ZOO, zvieratá im platia všetky účty

KIRKBY - Rodina, ktorá v televíznej šou vyhrala 26 000 libier (33606 eur), použila peniaze na netradičný účel, svoj domov pretvorila na ZOO.

slovakia

left justify in out

Medzi množstvo zvierat, ktoré s nimi nažívajú patria aj takmer štvormetrový barmský pytón, leguány, viaceré druhy hadov, obrie tarantuly, stonožky či slimáky.

 

Otec štyroch detí, Scott Gavin z mesta Kirkby tvrdí, že peniaze za návštevnosť im platia všetky účty a nemusia si nič odriekať. Scott vo svojej ZOO usporadúva oslavy narodenín, spoločenské akcie, krsty detí či obchodné stretnutia.

 

Väčšinu plazov a obojživeľníkov, ktoré potrebujú akvárium a špeciálne podmienky chovajú priamo v dome, ostatné zvieratá sú ubytované v okolí domu na záhrade. Stará sa o ne spolu s jeho ženou Leanne a ich štyrmi deťmi.

 

Pred tým ako sa Scott stal dvojníkom Acea Ventury, pracoval ako kvalifikovaný elektrikár. Z práce odišiel, aby sa mohol starať o syna Roberta, ktorý má problémy so správaním.

 

"Podnikanie nám ide veľmi dobre, máme deväť zamestnancov,“ povedal Scott.

 

"Raz som vyšiel na verandu a o niečo som zakopol, bol to veľhad,“ opísal moment zo svojho bežného života, ktorý podľa vlastných slov miluje.

 

„Tá šou úplne zmenila môj život. Nemohol som ani dúfať, že sa budeme mať lepšie. Každé ráno sa budím šťastný. Ak chceme ísť na dovolenku alebo si niečo kúpiť, môžeme si to bez váhania dovoliť,“ dodal.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies