Nešikovný zlodej: Zostal uväznený v aute

NETKY.SK • 15 November 2013, 11:33 • 2 min
Nešikovný zlodej: Zostal uväznený v aute

TREBIŠOV - Dvaja zlodeji (18 a 21 r.) úradovali vo štvrtok napoludnie na dvore rodinného domu na Cukrovarskej ulici v Trebišove. Páchateľov však majiteľ prichytil, jeden zo zlodejov zostal uväznený vo vraku odstaveného auta, v krátkom čase dolapili policajti aj jeho komplica.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, jeden hľadal na dvore železný šrot, druhý sa rozhodol vyrezať z auta medené káble. Prišiel však majiteľ domu, jeden stihol ujsť, no jeho spoločníka muž zatvoril v aute. Von sa mu nepodarilo dostať napriek vyhrážkam a kopancom. Privolaná hliadka zlodeja spacifikovala a aj s komplicom, ktorého následne zadržali, umiestnili do cely policajného zaistenia. Oboch mladíkov vyšetrovateľ obvinil z porušovania domovej slobody, v aute uväznený mládenec si vyslúžil aj obvinenie z nebezpečného vyhrážania sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies