Zranený basketbalista Durant dostal pokutu za nevhodný slovník na sociálnej sieti

NETKY.SK • 3 Apríl 2021, 15:21 • 2 min
Zranený basketbalista Durant dostal pokutu za nevhodný slovník na sociálnej sieti

NEW YORK - Basketbalista Kevin Durant síce už takmer dva mesiace neodohral v zámorskej NBA ani jeden duel za Brooklyn Nets, no aj tak si vyslúžil od vedenia súťaže pokutu.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia profiligy Durantovi nariadili zaplatiť 50-tisíc amerických dolárov za nevhodné vyjadrovanie sa na sociálnej sieti na adresu herca Michaela Rapaporta. Americký komik v utorok zverejnil konverzáciu s basketbalistom z nedávnej minulosti, v ktorej Durant použil homofóbne nadávky. Tie prišli po Rapaportovej kritike na adresu dvojnásobného víťaza NBA za jeho vystupovanie na jednej z tlačový konferencií.

 

img

 

Mohlo by vás zaujímať: Stane sa Marek Doležaj hráčom NBA? V nižšej NCAA patrí medzi najlepších hráčov


Hviezda Brooklynu Nets sa za svoje správanie ospravedlnila. "Ospravedlňujem sa ľuďom, ktorí videli, aký slovník som použil. Nie sú to práve slová, ktoré odo mňa chcú počuť. Verím, že na to už môžem zabudnúť a vrátiť sa späť na palubovku," povedal Kevin Durant. Durant naposledy odohral súťažný duel 13. februára, odvtedy nútene pauzuje pre svalové ťažkosti v oblasti ľavého stehna. V poslednom ročníku zatiaľ absolvoval 19 zápasov s priemermi 29 bodov, 7,3 doskoku a 5,3 asistencie na jeden duel. Do Broklynu prišiel pred aktuálnou sezónu, predtým hral za Golden State, Oklahomu City a Seattle.
 

Prečítajte si tiež: Veľká pocta pre Stanislava Kropiláka. Začiatkom leta ho uvedú do Siene slávy FIBA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies