Neseďte na Silvestra doma!

NETKY.SK • 27 December 2023, 07:00 • 2 min
Neseďte na Silvestra doma!

BRATISLAVA - Ak sa aj vám zdá, že sme počas Vianoc sedeli a málo sa hýbali, Silvester ponúka množstvo zábavy, neraz spojenej s tancom a pohybom. Zmapovali sme pre vás niekoľko skvelých možností, pri ktorých neutrpí ani vaša peňaženka.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ vám bude chýbať polnočný ohňostroj, ktorý toho roku v Bratislave nebude a predstavenie Netopier v SND nie je pre vás to ,,pravé orechové", vyskúšať môžete Silvestra v desiatkach rokov overenej Hradnej reštaurácii s nádherným, panoramatickým výhľadom na celú Bratislavu. V cene 109 euro na osobu dostanete bufetové stoly a dobrú zábavu až do ranných hodín.

 

Pokiaľ máte bližšie do Piešťan, v hoteloch siete ENSANA sa už v Liečebnom dome Esplanade na vás teší moderátorka Karin Majtánová, speváčka Eva Máziková, Marcela Laiferová a mnohí ďalší. Pripravené sú bohaté bufetové stoly a za večer, strávenými s hviezdami slovenskej pop-music tu necháte 130 euro. Posledné voľné lístky dostanete kúpiť priamo na recepcii hotela, kde Vianočné sviatky prežila s podvrtnutým členkom aj známa moderátorka, konferencierka a bývalá hlásateľka STV Norika Beňačková.

 

Vo Vysokých Tatrách je celkom iná situácia a Silvestrovská noc spolu s ubytovaním neraz stojí, napríklad v Grandhoteloch TMR aj 700 euro na osobu, v čase uzávierky bolo voľných len niekoľko posledných izieb. Bonusom je kvalitná zábava vo vysokohorskom prostredí.

Inou alternatívou je návšteva Budapešti- odporúčame hotel Hilton priamo cez Dunaj, v kopci oproti Parlamentu, či Prahy, tu je zasa tajným typom hotel Ambassador-Zlatá Husa, či mariánskolázeňský hotel Esplanade.

Ak máte hlboko do vrecka, príjemným osviežením pre vás môže byť aj prechádzka mestom, či obcou. Určite však neodporúčame experimentovať so zábavnou pyrotechnikou, ktorá spôsobila vážne zranenia už mnohým ohňostrojachtivým experimentátorom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies