Nepriatelia sa budú triasť hrôzou! Vyhlásil Trump a pokrstil novú lietadlovú loď

NETKY.SK • 23 Júl 2017, 10:25 • 2 min
Nepriatelia sa budú triasť hrôzou! Vyhlásil Trump a pokrstil novú lietadlovú loď

NORFOLK - Americký prezident Donald Trump sa v sobotu zúčastnil na ceremónii odovzdávania novej lietadlovej lode USS Gerald J. Ford do rúk amerického námorníctva a vyhlásil, že keď toto plavidlo uvidia nepriatelia Spojených štátov, budú sa "triasť hrôzou".

slovakia

left justify in out

Lietadlová loď, ktorú stavali od roku 2009 a pre bojové akcie má byť pripravená v roku 2021, je podľa Trumpa "umeleckým dielom".

"Americká oceľ a americké ruky vybudovali ten stotisíc-tonový odkaz svetu," vyhlásil prezident a vrchný veliteľ amerických ozbrojených síl. "Sila Ameriky nemá konkurenciu, sme väčší, lepší a silnejší každý deň môjho pôsobenia v úrade. To vám hovorím," rečnil Trump na ceremónii, na ktorej boli okrem súčasných činovníkov prítomní aj bývalí ministri obrany Dick Cheney a Donald Rumsfeld.

"Kdekoľvek sa toto plavidlo zjaví na horizonte, naši spojenci si budú môcť vydýchnuť a naši nepriatelia sa budú triasť hrôzou. Pretože každý bude vedieť, že Amerika prichádza, a že Amerika prichádza silná," vyhlásil Trump.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies