Nenávisť, urážky a strkanice: Na verejnom vážení pred RFA 11 to poriadne vrelo!

NETKY.SK • 9 Jún 2023, 19:45 • 2 min
Nenávisť, urážky a strkanice: Na verejnom vážení pred RFA 11 to poriadne vrelo!

Súčasťou turnaja RFA 11 bude aj súboj Matěja Valouška s Maďarom Gergelyom Csibim, ktorí sa netaja tým, že sa navzájom nemajú v láske. Potvrdili to aj na staredowne na verejnom vážení, na ktorom nechýbalo veľa a mohli sme byť svedkami ešte jednej bitky pred ich zápasom.

slovakia

left justify in out

Pod postojárskymi pravidlami Real Fight si obaja bojovníci zmerajú sily už zajtra na RFA 11 v Bratislave. Posledné lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Klaun, čo si berie do úst moju mamu

Konflikt medzi Valouškom a Csibim sa začal, keď sa maďarský bojovník v snahe rozpútať trashtalk obul do rodiny svojho súpera. Českého reprezentanta to nenechalo chladným a s Csibim si vymenil niekoľko ostrých odkazov. Na jeho adresu nenašiel ani jedno príjemné slovo: „Je to pre mňa šašek, žiadny športovec. Už len preto, že si berie do úst moju mamu. Nie je to športovec, ale klaun,“ vyhlásil o maďarskom bojovníkovi.

 

Bez ohľadu na to, ako sa zápas bude vyvíjať, Valoušek je podľa jeho slov pripravený na všetko. „V hlave mám viacero scenárov. Uvidíme, čo sa stane. Ja som pripravený na všetko a pôjdem to tam vyriešiť,“ povedal Valoušek. Tento sľub chcel dodržať ešte pred samotným galavečerom na verejnom vážení, na ktorom sa schyľovalo k bitke.

 

 

Prečo nejdú pod MMA pravidlami?

Aj keď sú obaja aktéri predovšetkým MMA bojovníci, ich zápas sa uskutoční pod postojárskymi pravidlami Real Fight. „Dôvod je jednoduchý, pán Csibi si to aj s váhou vybral, pretože nechce mať ďalšiu prehru v MMA,“ povedal Valoušek, ktorý je výrazným papierovým favoritom. Ako však ich vzájomný súboj dopadne v klietke, uvidíme až zajtra na RFA 11 v Bratislave. Sledovať ho môžete prostredníctvom platformy PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies