Nemocnica v Zlatých Moravciach v spolupráci so záchranármi školí svojich zdravotníkov

NETKY.SK • 25 Február 2023, 15:30 • 2 min
Nemocnica v Zlatých Moravciach  v spolupráci so záchranármi školí svojich zdravotníkov

Zlaté Moravce - Nemocnica Agel v Zlatých Moravciach pripravila pre zdravotníckych pracovníkov študijný program, na základe ktorého nadobudnú teoretické i praktické zručnosti z neodkladnej podpory životných funkcií.

slovakia

left justify in out

Školenie je rozdelené do viacerých dní a blokov, aby ho mohli absolvovať všetci zdravotnícki pracovníci nemocnice, informovala námestníčka úseku ošetrovateľskej starostlivosti Beáta Králiková. Prví zdravotníci akreditovaného študijného programu neodkladnej podpory životných funkcií absolvovali školenie v piatok, ostatní zdravotníci ho absolvujú počas nasledujúcich piatich termínov v marci. Odborné školenie v trvaní osem hodín je rozložené na tri hodiny teoretickej časti a päť hodín praktickej časti, školiteľmi sú certifikovaní záchranári. Zdravotníci získajú teoretické vedomosti a praktické zručnosti v poskytovaní neodkladnej podpory životných funkcií pri náhlych život a zdravie ohrozujúcich udalostiach, získajú pozitívny postoj k poskytovaniu neodkladnej podpory životných funkcií a k prevencii náhleho ohrozenia života a zdravia človeka, zhodnotila prínos Králiková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies