Dojemná žiadosť o ruku priamo na pódiu. Filip Jančík prekvapil priateľku!

NETKY.SK • 17 September 2021, 09:13 • 2 min
Dojemná žiadosť o ruku priamo na pódiu. Filip Jančík prekvapil priateľku!

Unikátny huslista Filip Jančík odohral množstvo koncertov, no na koncert z utorka bude spomínať zrejme celý život. A nielen on, ale aj jeho budúca manželka!

slovakia

left justify in out

Rozhodol sa urobiť dôležitý životný krok. Uplynulý utorok  sa v bratislavskej Starej tržnici odohrával jeden z jeho koncertov. On však všetkých prekvapil! Pokľakol pred svojou priateľkou Luciou, požiadal ju o ruku a ona súhlasila!

 

 

 

Filip Jančík má na konte množstvo úspechov. Preslávil sa spoluprácou s rôznymi hviezdami či hudbou, ktorá je známa zo svetoznámych filmov a seriálov, ako napríklad Game of Thrones alebo Harry Potter. Jeho priateľkou je svetová majsterka vo vytrvalostnej jazde na koni. Luciu Supekovú spoznal na konferencii Mladí mladým. "Je to vysnívaná žena môjho života."

 

 

Diváci sa stali svedkami dôležitého medzníka v Jančíkovom živote. Nechýbali ani slzy dojatia a  šťasti. "S Luckou chodíme spolu 3 roky. Rozhodol som sa ju požiadať o ruku preto, pretože je to vysnívaná žena môjho života. Počas koncertu som sa celý večer tešil na ten moment a bol to úžasný večer. Lucka, chvalabohu, nič netušila. Slovo áno ma urobilo neskutočne šťastným,“ povedal Jančík Novému Času.

 

Možno vás zaujme: REPORTÁŽ: V zákulisí Oktagonu 27

 

"Svadbu sme zatiaľ nestihli riešiť, avšak už teraz sa tešíme na prípravy. Ak sa to podarí všetko skĺbiť s pandémiou a opatreniami, chceli by sme svadbu do roka a do dňa.“ 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies