Nemci pricestujú pred osemfinále do Lille neskôr ako plánovali

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 11:04 • 2 min
Nemci pricestujú pred osemfinále do Lille neskôr ako plánovali

ÉVIAN - Nemecká futbalová reprezentácia odcestuje na osemfinálový zápas EURO 2016 do Lille neskôr ako pôvodne plánovala. Záverečný tréning pred súbojom so Slovenskom tak absolvuje ešte vo svojej základni v Évian-les-Bains a nie na novom trávniku na Stade Pierre-Mauroy v Lille.

slovakia

left justify in out

"To, že posledný predzápasový tréning budeme mať ešte tu a nie v Lille, nie je z nášho pohľadu žiadna nevýhoda," vyhlásil pre oficiálnu stránku Nemeckého futbalového zväzu (DFB) kouč Joachim Löw. Nemci sa tak v sobotu vydajú na cestu do Lille až o 16.00 h, po ich príchode je na 19.45 h naplánovaná predzápasová tlačová konferencia. Osemfinále Nemecko - Slovensko je na programe v nedeľu o 18.00 h.

 

Vo štvrtok si ešte Nemci užívali voľný deň. Na programe bol oddych, bazénová relaxácia, golf, či prechádzky na francúzskej strane Ženevského jazera. Kvarteto Mats Hummels, Jonas Hector, Mario Götze a Thomas Müller sa venovalo plážovému volejbalu, neskôr sa do partie pridal aj kapitán Bastian Schweinsteiger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies