Nela Pocisková a Filip Tůma sa stanú dvojnásobnými rodičmi

NETKY.SK • 4 Október 2017, 10:53 • 2 min
Nela Pocisková a Filip Tůma sa stanú dvojnásobnými rodičmi

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Nela Pocisková a jej partner, herec a operný spevák Filip Tůma sa stanú dvojnásobnými rodičmi. Dvadsaťšesťročná rodáčka z Bratislavy potvrdila radostnú správu portálu Pluska.sk.

slovakia

left justify in out

"Áno, je to pravda. Ale viac sa k tomu vyjadrovať nechcem," uviedla. Na očakávanie druhého dieťatka pre portál reagoval aj jej 38-ročný partner. "Mám veľkú radosť, nechceme o tom veľmi rozprávať, je to všetko ešte veľmi čerstvé," dodal Tůma.

 



Predstavitelia Niny Dolinskej a Andrého Simonetta v seriáli Búrlivé víno (2013) tvoria pár od roku 2013. Vlani v júni privítali na svete svojho prvého potomka - syna Hektora.

Nela Pocisková je okrem účinkovania v muzikáloch známa najmä zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade (2007 - 2012) a spomínaného projektu Búrlivé víno. Filip Tůma sa preslávil ako jeden z najmladších operných spevákov Opery Slovenského národného divadla. Jeho prvým seriálom bola komédia Duchovia (1997). Do povedomia divákov a diváčok sa však dostal až neskôr v seriáloch Panelák (2008 - 2015), Druhý dych (2012 - 2013), Chlapi neplačú (2013-2015) či Búrlivé víno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies