Nechutné: Muž má deti so 14-ročnou dievčinou, zneužíval aj jej päť sestier

NETKY.SK • 31 Október 2016, 21:44 • 2 min
Nechutné: Muž má deti so 14-ročnou dievčinou, zneužíval aj jej päť sestier

FEASTERVILLE - Americká prokuratúra dnes oznámila, že muž zo štátu Pensylvánia, obvinený zo splodenia dvoch detí so 14-ročnou dievčinou, ktorú mu "darovali" jej rodičia, sexuálne napádal aj päť ďalších dievčat v tejto rodine a nazýval ich "moje manželky".

slovakia

left justify in out

Prokurátor pensylvánskeho okresu Bucks, Matthew Weintraub, dnes oznámil nové obvinenia zo sexuálneho zneužívania detí proti Leemu Kaplanovi z obce Feasterville.

 

 

 

Tlačová agentúra AP uviedla, že podľa Weintraubových slov Kaplan vystupoval pred dievčatami podobne ako uctievaná postava zo sekty. Najstaršie dievča policajtom povedalo, že šesť sestier bolo Kaplanovými manželkami a on im tvrdil, že tak to chce Boh.

 

Sestry boli medzi 11 dievčatami, ktoré našli policajti žiť v Kaplanovom dome, keď ho prišli v júni zatknúť. Dievčatá boli v čase sexuálneho zneužívania vo veku od šesť do 18 rokov.

 

Kaplanov právnik Ryan Hyde vyhlásil, že sa nebude k prípadu vyjadrovať, kým si nepreštuduje vznesené obvinenia.

 

Polícia dodala, že otec 14-ročnej tínedžerky úradom povedal, že on so svojou manželkou darovali Kaplanovi dcéru po tom, čo manželskému páru finančne pomohol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies