Chrien sa v Portugalsku konečne presadil aj gólovo: Verím, že raz sa dostanem do reprezentácie

NETKY.SK • 27 Február 2019, 12:08 • 2 min
Chrien sa v Portugalsku konečne presadil aj gólovo: Verím, že raz sa dostanem do reprezentácie

SANTA CLARA - Slovenský futbalový stredopoliar Martin Chrien sa konečne gólovo presadil v portugalskej Primeira lige. Dvadsaťtriročný rodák z Banskej Bystrice rozhodol svojím exkluzívnym presným zásahom z voleja o triumfe SD Santa Clara v dueli 23. kola proti Nacionalu Madeira (2:0).

slovakia

left justify in out

"Dobre, že sme teraz bodovali vo viacerých zápasoch a zbavili sme sa tlaku z boja o záchranu. Snažíme sa hrať útočne. Trochu však nerozumiem niektorým rozhodnutiam trénera. Vyhráme a on zmení zostavu, ani to nijako racionálne nezdôvodní. Vraj to tak cíti. Pre mňa je podstatné, že z posledných dvanástich zápasov som bol osemkrát v základnej jedenástke. Chcem hrávať čo najviac," povedal po svojej úspešnej "trefe" Chrien.

V minulosti si Martin Chrien urobil dobré meno pod vedením aktuálneho reprezentačného trénera Pavla Hapala v tíme do 21 rokov. Na šampionáte tejto vekovej kategórie v Poľsku pred necelými dvoma rokmi bol najproduktívnejší Slovák (2+1). Mladý talentovaný stredopoliar má šancu ukázať sa aj v "áčku", kde na svoj debut ešte stále čaká.

 

"Volali sme si s trénerom Hapalom a naznačil, že mám šancu. Chcel ma prísť pozrieť osobne, ale zatiaľ to nestihol. Verím, že raz sa dostanem do reprezentácie. Ak sa mi to nepodarí, nebudem nahnevaný. Nerobím si ilúzie. Viem, že máme na môj post kvalitných hráčov,“ vysvetlil Chrien.

Niekdajší mládežnícky reprezentant SR je v azorskom tíme od začiatku tejto sezóny na hosťovaní z klubu Benfica Lisabon, s ktorým má kontrakt platný do 30. júna 2022. Tam by sa mal vrátiť po skončení aktuálneho ročníka 2018/2019. "V dohode medzi klubmi nie je opcia na trvalý prestup. Po sezóne sa vrátim do Benficy a zabojujem o miesto v zostave. Zmluvu mám ešte na tri roky. Ak nebudem hrávať, budem musieť nájsť nejaké východisko a pôjdem do iného klubu,“ zakončil Martin Chrien.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona