Neapol vyhral v Kyjeve, Hamšík: Musíme sa poučiť z chýb

NETKY.SK • 14 September 2016, 09:02 • 2 min
Neapol vyhral v Kyjeve, Hamšík: Musíme sa poučiť z chýb

KYJEV - Úspešný vstup do nového ročníka Ligy majstrov UEFA majú za sebou futbalisti SSC Neapol. Taliansky vicemajster na úvod bojov v B-skupine vyhral na pôde Dynama Kyjev 2:1. Triumf hostí režíroval poľský útočník Arkadiusz Milik, ktorý sa dvoma presnými hlavičkami presadil ešte v prvom polčase.

slovakia

left justify in out

Neapol nastúpil v základnej zostave aj so svojím slovenským kapitánom Marekom Hamšíkom. Ten stál na začiatku akcie pri druhom góle Milika, keď po jeho šikovnom prenesení hry centroval do pokutového územia Jose Callejon. Hamšík hral do 62. minúty, na ihrisku ho vystriedal Piotr Zielinski. "Síce do vedenia išli domáci, no my sme otočili skóre ešte pred prestávkou. V druhom dejstve už gól nepadol, domov cestujeme s troma bodmi," uviedol Hamšík pre svoj oficiálny web a dodal: "Hra nebola najlepšia, no víťazstvo je naše. Navyše sme uspeli vonku. Musíme sa poučiť z chýb."

 

Ďalším súperom SSC bude 28. septembra lisabonská Benfica, ktorá v stredu remizovala s Besiktasom Istanbul 1:1.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies