Neapol postúpil v Coppa Italia cez Manciniho Inter

NETKY.SK • 5 Február 2015, 09:49 • 2 min
Neapol postúpil v Coppa Italia cez Manciniho Inter

NEAPOL - Hráči SSC Neapol zvíťazili v stredajšom štvrťfinálovom stretnutí Talianskeho pohára (Coppa Italia) vo futbale hranom na jeden zápas nad Interom Miláno 1:0 a postúpili do semifinále, v ktorom sa stretnú s Laziom Rím.

slovakia

left justify in out

Jediný presný zásah v stretnutí zaznamenal v nadstavení druhého polčasu Argentínčan Gonzalo Higuaín, keď po rýchlo rozohranom autovom vhadzovaní Alžírčana Faouziho Ghoulama využil zaváhanie hosťujúcej obrany. Slovák Marek Hamšík hral do 76. min, keď ho nahradil vo forme hrajúci Manolo Gabbiadini.

 

"Zaslúžili sme si zvíťaziť nad mužstvom, ktoré je na veľmi vysokej úrovni. Individuálna kvalita Interu je výnimočná, patrí vyššie v tabuľke Serie A. Bojujeme na troch frontoch, ideme od zápasu k zápasu, takže najdôležitejším cieľom je vždy najbližší zápas," povedal pre goal.com tréner "Partenopei" Rafael Benítez, ktorý vyzdvihol strelca rozhodujúceho gólu. "Huguaín je veľmi silný. Je to jeden z najúžasnejších útočníkov na svete," dodal 54-ročný madridský rodák a zopakoval, že sa nemieni rozprávať na tému jeho budúcnosti v Neapole skôr ako v apríli. "Môj kontrakt? Opakujem. Budeme sa o tom rozprávať v apríli," uzavrel Benítez. 

 

Kormidelník Interu Roberto Mancini bol po zápase poriadne znechutený zo svojich hráčov. V žalúdku mu ležala predovšetkým chyba obrancu Andreu Ranocchiu, ktorá predchádzala Higuaínovmu gólu. "Takéto niečo nemôžeme pripustiť. Som šokovaný. Hrali sme veľmi dobre a rastieme ako tím, ale toto si jednoducho nemôžeme dovoliť. Boli sme príliš benevolentní. Higuaín je šikovný hráč, dokáže využiť aj najmenšie zaváhanie. Dostali sme smiešny gól, moji hráči pri ňom vyzerali ako kŕdeľ malých kurčiat," citoval slová nahnevaného Manciniho portál 360nobs.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies