NDS vyhlásila súťaž na predaj a distribúciu diaľničných nálepiek

NETKY.SK • 24 August 2012, 06:54 • 2 min
NDS vyhlásila súťaž na predaj a distribúciu diaľničných nálepiek

NDS vyhlásila súťaž na predaj a distribúciu diaľničných nálepiek - Doprava Národná diaľničná spoločnosť (NDS) vyhlásila v stredu (22. 8.

slovakia

left justify in out

imgNárodná diaľničná spoločnosť (NDS) vyhlásila v stredu (22. 8.) verejné obstarávanie na zabezpečenie predaja a distribúcie diaľničných nálepiek. Nálepky budú určené na platenie za využívanie diaľnic a rýchlostných ciest v rokoch 2013 a 2014.
      "Predpokladaná hodnota zákazky je vo výške 7 miliónov eur," uviedol hovorca NDS Marcel Jánošík. Verejné obstarávanie sa podľa jeho slov realizuje formou elektronickej aukcie a kritériom vyhodnotenia ponúk je najnižšia cena. Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť je do 4. októbra 2012 do 9.00 h. 
      Formou diaľničných nálepiek platia na Slovensku za využívanie diaľnic a rýchlostných ciest vodiči osobných áut do 3,5 tony.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies