GAMING Indie herný balík na podporu Ukrajiny

NETKY.SK • 12 Marec 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Indie herný balík na podporu Ukrajiny

Itch.io je jednou z najväčších indie herných platforiem, ktorá ponúka niekoľko tisíc hier od nezávislých herných vývojárov. Herný balík má hodnotu 6 500 USD.

slovakia

left justify in out

Viacerí herní vývojári sa spojili a predstavili charitatívny balík hier a herných assetov. Predajom digitálnych položiek chcú pomôcť zvládnuť situáciu, ktorá momentálne prebieha na Ukrajine. Účasť herných nadšencov a tvorcov bola naozaj obrovská. Vyše 730 autorov zapojilo herný obsah do balíka, vďaka čomu sa podarilo pridať vyše 990 digitálnych položiek.

 

 

Súčasťou balíka je 600 digitálnych hier, viac ako 300 analógových stolných RPG a desiatky herných assetov, kníh, zinov a komiksov, soundtrackov a množstvo ďalších produktov. Oficiálna stránka s herným balíkom Itch.io uvádza zoznam všetkých digitálnych produktov. Balík bude dostupný do 18. marca.

 

Príspevok na podporu charity je dobrovoľný. Na získanie spomínaných herných položiek je minimálna suma príspevku stanovená na 10 USD. Všetky príspevky sú nápomocné a poputujú na International Medical Corps a Voices of Children.

 

Upozornenie: Balík hier neobsahuje aktivačné klúče na iné externé platformy. Všetok herný obsah je DRM-Free a sťahuje sa priamo z oficiálnej stránky Itch.io.

 

Tip: V zozname je vyše 990 digitálnych položiek, čo môže spôsobiť náročné vyhľadávanie a prehľadnosť hier. Preto by som odporučil využitie herného launchera. Ako prvý môžete využiť oficiálny herný launcher platformy itch.io app, vďaka ktorému môžete jednoduchšie aktualizovať herný obsah. Ak by ste však chceli mať ešte väčší poriadok v online digitálnej knižnici hier, môžete využiť iné herné launchery: GOG Galaxy (od hernej platformy GOG) alebo Playnite (open source projekt na spravovanie hernej knižnice).

 

Možno vás zaujme: GAMING Konzolový balík hier na marec



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies