Číslo nových nakazených sa za piatok priblížilo takmer k 4-tisíc

NETKY.SK • 12 December 2020, 10:40 • 2 min
Číslo nových nakazených sa za piatok priblížilo takmer k 4-tisíc

V piatok po rokovaní Pandemickej komisie minister zdravotníctva Marek Krajčí informoval, že situácia sa aj na Slovensku začína zhoršovať.

slovakia

left justify in out

Potvrdzuje sa rast nových prípadov na ochorenie COVID-19 na Slovensku. Informácie o tom priniesla stránka covid-19.nczisk.sk.

 

Za piatok sa v krajine medzi Tatrami a Dunajom pridalo ďalších 3707 osôb, ktoré boli pozitívne testované na ochorenie COVID-19, ktoré spôsobuje nový koronavírus. Tento počet bol zistený z počtu takmer 18-tisíc. K ďalšej smutnej štatistike sa pridáva číslo 26 – toľko ľudí včera COVID-u podľahlo. Pandemická komisia vláde navrhuje, aby prijala lockdown oveľa skôr a tiež zaviedla prísnejšie obmedzenia.

 

Prečítajte si aj o informáciách ministra Krajčího, že každý piaty pacient s COVID-19, ktorý sa dostane do nemocnice, pľúcnej forme tohto ochorenia podľahne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona