NBA: Van Exel predpovedá gréckemu LeBronovi skvelú kariéru

NETKY.SK • 23 Október 2013, 14:42 • 2 min
NBA: Van Exel predpovedá gréckemu LeBronovi skvelú kariéru

MILWAUKEE - Na pätnástku tohtoročného draftu basketbalovej NBA s komplikovaným priezviskom Jannisa Antetokunmpa čaká svetlá budúcnosť, myslí si to jeden z jeho trénerov v Milwaukee a bývalý výborný rozohrávač Nick van Exel. Osemnásťročný 206 cm vysoký grécky krídelník s nigérijskými koreňmi napriek urastenej postave takisto ako LeBron James výborne ovláda loptu.

slovakia

left justify in out

"Je schopný v pohode doskočiť ju pod vlastným košom a predriblovať s ňou na opačný koniec palubovky. Teraz ju v polovici ihriska odovzdá rozohrávačom. Prízvukujem mu, aby sa nebál tvoriť hru, pretože má také schopnosti. Ak to bude schopný plniť, budeme ešte silnejší. Mentálne zatiaľ nie je na požadovanej úrovni, stále je to vysokoškolák, takže určitý čas to potrvá. Učí sa však veľmi rýchlo, jeho potenciál je neuveriteľný. Chce byť dobrý hráč a pracuje na tom," uviedol asistent trénera v tíme Bucks Nick van Exel pre Journal Sentinel.

Aténsky rodák Antetokunmpo ešte potrebuje zosilnieť, pri svojej výške váži iba 93 kg. LeBron James má v porovnaní s ním o tri centimetre menej, ale o dvadsať kilogramov viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies