NBA: Minnesota chce odvrátiť Garnettov odchod do penzie

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 10:52 • 2 min
NBA: Minnesota chce odvrátiť Garnettov odchod do penzie

MINNEAPOLIS - Tréner basketbalistov Minnesota Timberwolves Flip Saunders počíta v budúcej sezóne aj so službami klubovej ikony Kevina Garnetta.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný center sa vo februári vrátil do Minnesoty po ôsmich rokoch, ale pre zdravotné problémy pomohol tímu iba v piatich z 25 zápasov základnej časti. Zranenie kolena ho nepustí na palubovku ani v stredajšej domácej derniére proti Oklahome. Keby nastúpil, bolo by to pre Saundersa negatívne znamenie, že sa veterán chystá ukončiť kariéru.

 

"Nemám z neho pocit, že by bol koniec. Nesnaží sa za každú cenu hrať a ohroziť tým prípravu na ďalšiu sezónu," dúfa tréner najhoršieho tímu Západnej konferencie.

 

Garnett odohral v Minnesote svojich prvých tucet sezón v NBA. V roku 2007 spojil sily s Paulom Pierceom a Rayom Allenom v Bostone a hneď v prvej sezóne z toho bol titul, jediný v jeho kariére. Ďalší pokus o reštart v Brooklyne sa skončil nezdarom. V júli sa stane voľným hráčom. Otázne je, či ešte nájde sily na 21. sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies