NBA: Milwaukee bude mať nových majiteľov, možno aj halu

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 10:25 • 2 min
NBA: Milwaukee bude mať nových majiteľov, možno aj halu

MILWAUKEE - Milwaukee Bucks mali v tejto sezóne basketbalovej NBA najslabší zo všetkých 30 tímov a všetko smeruje k tomu, že ju zavŕšia zmenou majiteľa.

slovakia

left justify in out

Herb Kohl sa vzhľadom na svoj vysoký vek rozhodol postarať o budúcnosť tímu a dohodol jeho predaj za 550 miliónov dolárov newyorskej investičnej spoločnosti v zastúpení dvojice Marc Lasry, Wesley Edens. Transakciu ešte musí schváliť Rada guvernérov NBA. Rodák z Milwaukee Kohl kúpil Bucks v roku 1985 za 18 miliónov USD.

 

"Priblížil som sa k obdobiu svojho života, v ktorom treba začať myslieť na nástupcov," povedal 79-ročný bývalý senátor Kohl, ktorému sa nepodarilo presadiť postavenie novej haly v Milwaukee. Aj preto predal bezo zvyšku celý podiel, aby noví majitelia mohli o tejto veci rokovať s radnicou s plnou mocou. Lasry a Edens sľúbili finančne prispieť 100 miliónmi dolárov, rovnakú sumu ponúkol aj Kohl. 

Milwaukee v práve skončenom ročníku NBA vyhralo iba 15 zápasov, prehralo 67 a malo najhoršiu bilanciu nie len vo Východnej konferencii, ale v celej súťaži. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies