Karolína Chomisteková nikdy nejedáva vonku: Z čoho má strach?

NETKY.SK • 22 Január 2019, 08:11 • 2 min
Karolína Chomisteková nikdy nejedáva vonku: Z čoho má strach?

BRATISLAVA - Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková nikdy nejedáva na spoločenských podujatiach a slávnostných recepciách.

slovakia

left justify in out

„Ja na žiadnom evente nejem, mám totiž pri jedle rada úplnú pohodu. Jedlo je pre mňa udalosť, rada si k nemu sadnem a vychutnám si, že je len moje. Pekne si ho naservírujem, aj keď si idem dať napríklad sladké, tak si ho na tanieriku pekne porozkladám, a keď jem, tak sa na to sústredím. Na recepciách, po stojačky a v rýchlosti si jedlo neužijem, jedeniu vonku sa teda vyhýbam,“ uviedla.

Známa kráska má navyše pri jedení na recepciách strach z jednej veci. „Nejem vonku aj preto, že sa bojím, že by mi to jedlo niekam spadlo a zašpiním sa. To by asi nebolo úplne v poriadku,“ zasmiala sa Chomisteková. „Aj si často na recepciách hovorím, ako krásne to všetko vyzerá a aj by som si niečo dala, ale proste nemôžem. Mám tento blok, hneď mi ide v hlave, že by som sa určite umazala. Neviem si pomôcť, a to som si teda zažila už rôzne eventy, na ktorých boli naozaj vyberané lahôdky. Radšej sa vždy najem predtým a potom a na večierkoch som šetrný hosť,“ prezradila s úsmevom tmavovláska, ktorá jedenie na akciách nahrádza rozhovormi so známymi a ak sa dá, vždy si rada zatancuje. „Ja som vďačná tanečnica, tanec mám fakt rada, aj keď hriešny tanec zrovna nepredvádzam, ale pohyb je mi prirodzený, a keď počujem dobrú hudbu, hneď sa mi mykajú kolienka,“ podotkla Chomisteková.

 



Známa modelka sa v spoločnosti pohybuje relatívne často a svojím zjavom vždy očarí. Ako však tvrdí, prípravami na večierky už v porovnaní s minulosťou netrávi toľko hodín. „Ja som tak trošku zástanca toho, že prehnaná príprava je niekedy na škodu a ani na to už nemám veľmi čas. Popravde, aj veľakrát zabudnem, že si mám zháňať nejaké šaty a potom to nechávam na osud, hovorím si, čo mi prischne, to asi mám na sebe mať... Zo začiatku to boli doslova ceremónie, hodiny som premýšľala, čo si oblečiem a hodiny som si tie šaty vyberala, teraz som sa od toho už odosobnila a nechávam to na spontánnosť,“ uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies