NBA: Love na bejzbale s bostonskou spojkou Rondom

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 10:32 • 2 min
NBA: Love na bejzbale s bostonskou spojkou Rondom

BOSTON - S priemerom 26,1 bodu na zápas štvrtý najlepší strelec základnej časti vrcholiaceho ročníka basketbalovej NBA Kevin Love síce má platnú zmluvu s Minnesotou, ale v zámorí už považujú jeho letný odchod z Minneapolisu za takmer hotovú vec.

slovakia

left justify in out

Po 25-ročnom krídelníkovi je dopyt najmä v rodnej Kalifornii, kde by ho vo svojom kádri radi videli Los Angeles Lakers aj Golden State Warriors, ale rodák zo Santa Monicy prekvapujúco má záujem o bostonský dres. V Massachusetts skladajú nový konkurencieschopný tím, keďže z toho majstrovského v roku 2008 zostal len Rajon Rondo. Práve s ním sa Love stretol v Bostone na bejzbalovom zápase miestnych Red Sox a podľa periodika Boston Globe v meste nechýbal agent 208 cm vysokého basketbalistu.

 

Pohyblivého power forwarda Loveho si Minnesoťania vybrali v drafte 2008 a postupne sa vypracoval na ich oporu, ale k 364 zápasom v základnej časti NBA nepridal ešte nijaký v play-off. Má kariérny priemer 19,2 bodu a 12,2 doskoku na zápas. V nadchádzajúcej sezóne zarobí podľa platnej zmluvy 15,7 milióna dolárov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies