NBA: Ďalšia tragédia v Oklahome, hráčovi zabili brata

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 10:33 • 2 min
NBA: Ďalšia tragédia v Oklahome, hráčovi zabili brata

PHILADELPHIA - Už tretia tragédia v priebehu necelého mesiaca postihla klub basketbalovej NBA Oklahoma City Thunder.

slovakia

left justify in out

V utorok prišiel o život mladší brat rozohrávača Diona Waitersa, ktorého našli vo Philadelphii mŕtveho s početnými zraneniami na hlave ležať neďaleko jeho zelenej krosovej motorky. Smrť 21-ročného Demetriusa Pinckneyho vyšetrujú ako zabitie. Podľa polície predchádzala tragédii slovná roztržka, ktorá vyústila do naháňačky viacerých motoriek a štvorkoliek. Svedkovia počuli niekoľko výstrelov, jeden zo zasiahnutých ešte v kritickom stave bojuje o život.


Začiatkom marca vo veku 56 rokov zahynul pri dopravnej nehode spolumajiteľ Thunder Aubrey McClendon, ktorý narazil so svojím SUV do mosta. Tragédia sa odohrala menej než 24 hodín po tom, čo ho federálna veľká porota obvinila zo sprisahania. Vo februári odišla na večnosť tak isto pri autonehode manželka asistenta trénera Montyho Williamsa. Informácie sú z ABC 6.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies