Oklamčák, Andrásy a Golonka na Vianočnom večierku u Laiferovej pokrstili jej nové vianočné CD

NETKY.SK • 16 December 2020, 23:31 • 2 min
Oklamčák, Andrásy a Golonka na Vianočnom večierku u Laiferovej pokrstili jej nové vianočné CD

Bratislava - Aj napriek tomu, že v tomto období je obmedzené stretávanie sa a koncertovanie, vedenie zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV urobilo výnimku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Totiž už je dlhoročnou tradíciou, že naša československá spevácka legenda MARCELA LAIFEROVÁ, pravidelne organizuje u seba doma VIANOČNÝ VEČIEROK, na ktorý pozýva jej blízkych, ktorí sú členmi "LEVA".

 

img

 

A nebolo to inak ani v tomto roku, aj keď v obmedzenom počte. Marcela dodržala pravidlo maximálne 6 osôb a pozvala k nej domov prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA a dvoch jej viceprezidentov Olivera  ANDRÁSYHO a Jozefa GOLONKU.

 

Ako sa redakcia netky.sk dozvedala, Jozef Oklamčák prijal som spolu s Oliverom Andrásym a Jozefom Golonkom pozvanie od Marcely Laiferovej na komorný vianočný večierok v teple jej domova, kde pokrstili aj jej najnovšie VIANOČNÉ CD.

 

img

 

A samozrejme na párty "4 LEVOV" nechýbali ani gurmánske či rybie špeciality. "Boli fantastické. A všetky pesničky z CD nám Marcelka aj naživo ZASPIEVALA. Nové CD Marcely Vám vrelo odporúčam si zabezpečiť. Sú to Vianočné koledy v jej podaní. Sú proste RED pozitívne," skonštatoval Oklamčák. 

 

img


"Je to dobrý príklad pre všetkých, stretávať sa hoci aj v obmedzenom počte. Sme proste spoločenské tvory a občas je to, priam nevyhnutné," uzavrel prezident Československého leva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies