Návštevníci na Old Trafforde si chceli predĺžiť exkurziu a pozrieť ligový zápas

NETKY.SK • 22 November 2016, 13:33 • 2 min
Návštevníci na Old Trafforde si chceli predĺžiť exkurziu a pozrieť ligový zápas

MANCHESTER - Fanúšikovia Manchestru United hľadajú všakovaké spôsoby, ako sa dostať na zápasy svojho obľúbeného futbalového klubu.

slovakia

left justify in out

Dvaja z nich vymysleli plán s bežnou exkurziou na Old Trafforde, po ktorej chceli v útrobách štadióna prečkať noc do nasledujúceho dňa a prestížneho ligového zápasu s Arsenalom (1:1). Ukryli sa v kúpeľni, kde ich našli ráno pri bezpečnostnej kontrole. Polícia ich nezadržala, podľa klubu nebol dôvod na obavy z narušenia bezpečnosti.

 

"Zistili sme, čo všetko sú ľudia schopní urobiť, aby videli zápas na Old Trafforde. Táto dvojica ale zašla príliš ďaleko," uviedol klub.


Pravidelné prehliadky pred zápasom robia po udalostiach z posledného zápasu uplynulej sezóny s Bournemouthom, ktorý museli odložiť pre nález vernej napodobeniny bomby. Tá zostala na toalete po nácviku riešenia krízovej situácie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies