Naturalizovanému Slovákovi Seyemu sa v Katare darí

NETKY.SK • 9 Január 2014, 11:17 • 2 min
Naturalizovanému Slovákovi Seyemu sa v Katare darí

DAUHA - Futbalista Mouhamadou Seye, ktorý pochádza zo Senegalu, ale má aj slovenské občianstvo, má za sebou skvelú jeseň. Prestúpil do tímu Al Markhiya Sport Club, ktorý pôsobí v druhej najvyššej súťaži v Katare. V Ázii sa mu darí a neľutuje, že odišiel do neznáma.

slovakia

left justify in out

"Pred prestupom som pôsobil v Pápe, ako aj v Zalaegerszegu. Cítil som, že potrebujem zmenu. Navyše boli problémy aj s výplatami. Tak som poprosil môjho manažéra pána Juraja Vengloša, aby mi pomohol s hľadaním nového klubu. Bol som veľmi rád, keď sa objavila ponuka z Kataru. V Maďarsku som sa dohodol na rozviazaní zmluvy a mohol som prestúpiť do Ázie. S Al Markhiya sme v osemnásťčlennom pelotóne skončili na ôsmom mieste. V deviatich dueloch som dal deväť gólov. Momentálne som najlepší strelec súťaže," zrekapituloval pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency 25-ročný útočník.

"S Al Markhiya mám zmluvu do mája. Uvidíme, čo bude v nasledujúcich týždňoch. V klube máme vynikajúce podmienky. Majiteľom je jeden bohatý človek. Čo je však zaujímavé, platí nás Katarský olympijský výbor. Aj takýmto spôsobom podporujú šport v krajine. V Katare je veľa zahraničných hráčov a trénerov, ale divácky záujem o futbal je veľmi malý. Ak domáci klub chce, aby na zápas prišli fanúšikovia, musí im za to zaplatiť," dodal Mouhamadou Seye. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies